Препораки за работа во вонредна состо...

Почитувани, Во врска со препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство, како и врз основа на препораките на Владата на Република Северна Македонија, за заштита на населението од вирусот Ковид-19 и за превенција од ширење на вирусот, стручната и административна служба на Институтот ќе може да ја контактирате електр [...]

Одложување на Меѓународната недела и ...

Почитувани, со оглед на новонастанатата ситуација со COVID-19, донесена е одлука за одложување на терминот за одржување на Втората меѓународна недела и Меѓународна конференција во рамките на Еразмус + програмата Се одложува терминот на одржување на Втората меѓународна недела во рамките на Еразмус + програмата кој беше закажан за периодот од 0 [...]

Заклучоци и препораки за COVID-19

Почитувани студенти, Ве информираме дека согласно препораките и заклучоците на Министерството за Здравство и Владата се донесе одлука за забрана за одржување на настава и испитна сесија во следните 14 дена. Односно Инситутот нема да работи до 24 март 2020 година (вторник). Воедно Ве информираме дека сите тековни информации ќе бидат објавени н [...]