Вести

Одбрана на труд – Лидија Таневс...

На ден 27.08.2019 година во 11 часот во просториите на Приватниот научен институт за бизнис економија Скопје, кандидатот Лидија Таневска Јадровска ќе го брани својот магистерски труд. Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Известување за неработен ден

Почитувани, Ве информираме дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 02 август 2019 година  (петок) е неработен ден.

ИБЕ и ФБЕ како ко-организатори на Прв...

Институтот за бизнис економија (ИБЕ) и Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) се ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција “Можности и предизвици на студентската мобилност“, која ќе се одржи на 10-ти октомври, 2019-та година во Софија, Бугарија. Организатор на конференцијата е Меѓународната бизнис школа од Ботевград, Бугари [...]