Неработни денови

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  Законот за празниците на Република Македонија , 05 јули  2016 година (вторник) Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Институтот нема да работи и на ден 04 јули 2016  година (понеделник), ќе работи од 06.07.2016 година (среда).