Известување за неработни денови

Почитувани,

Ве известуваме дека заради новогодишните и божиќните празници, Институтот нема да работи од 30.12.2016 до 20.01.2017 година. Прв работен ден во новата година ќе биде понеделник, 23.01.2017 година.

Воедно ја користиме оваа можност да Ви ги честитаме Новогодишните и Божиќните празници и да Ви посакаме Новата 2017 година да Ви биде исполнета со многу здравје, радост и успех на сите полиња.