Одбрана на труд – Благоја Ташаминов

На ден 06.07.2017 година во 11 часот во просториите на Приватниот научен институт за бизнис економија Скопје, кандидатот Благоја Ташаминов ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Follow by Email
Facebook
Instagram