Известување за неработен ден

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Владата го прогласи 7 мај за неработен ден на територијата на Град Скопје. Дополнително ќе биде соопштено кој ден ќе биде определен за да се одработи утрешниот неработен ден.