Бескаматен студентски кредит за студентите на ИБЕ

studentski_kredit1

Со цел обезбедување на квалитетно и ефикасно образование достапно за сите, Институтот за бизнис економија (ИБЕ) во соработка со НЛБ Банка, Ви ја претставува можноста за финансирање на студиите со

СТУДЕНТСКИ КРЕДИТ со 0% каматна стапка.

Покрај атрактивните услови за студирање и достапноста на цената, ваквиот начин на финансирање на студиите преку бескаматен студентски кредит е уште една можност за олеснување на домашниот буџет.

На нашите идни и сегашни студенти им  овозможуваме да добијат студентски кредит по брза постапка. Студентскиот кредит е во износ на трошоците за студирање на Институтот на годишно ниво со можност истиот да се плаќа на 12 еднакви рати без камата. Во интерес на олеснување на финансирањето на студиите, обврската за плаќање на каматата ја превзема Институтот.

Сите дополнителни информации како и формулари за аплицирање, може да се добијат во просториите на Институтот за бизнис економија.

Изберете го најповолниот начин за да инвестирате во Вашата иднина и Вашето образование.

Follow by Email
Facebook
Instagram