Одбрана на труд – Антонио Јовановски

На ден 16.10.2019 година во 15:30 часот во просториите на Приватниот научен институт за бизнис економија Скопје, кандидатот Антонио Јовановски ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Follow by Email
Facebook
Instagram