Свечена промоција на дипломирани студенти

На 14.02.2020-та година (петок) беше одржана свечената промоција на дипломирани студенти на Факултетот и Институтот за бизнис економија.


Целосната галерија на фотографии можете да ја погледнете на следниот линк.  

Follow by Email
Facebook
Instagram