Прва виртуелна одбрана на магистерски труд на ИБЕ

Skype-20200515-120119

На ден 15.05.2020 година (петок), на Институтот за бизнис економија Скопје, се одржа првата online одбрана на магистерски труд на кандидат Стефанија Велкова Апостолова, со наслов „Управување со пензиските фондови и перспективите на пензискиот систем во РСМ“. Трудотпретставува обид да се збогатат постоечките истражувања со една сублимирана анализа посветена на подобрување на постоечката состојба на пензискиот систем во нашата држава и да ја потенцира потребата од нови реформи на системот.

Комисијата беше во состав,

  • Проф. д-р. Илија Андовски, претседател,
  • Проф. д-р. Жанина Кировска, член и ментор и
  • Доц. д-р. Адријана Булевска Зариќ, член.
Follow by Email
Facebook
Instagram