Одбрана на труд – Перо Илиевски

На ден 11.09.2020 година во 12:00 часот со примена на платформата Skype, кандидатот Перо Илиевски ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Follow by Email
Facebook
Instagram