Известување за неработен ден

Почитувани, 

Ве информираме дека согласно Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 8 септември 2020 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Follow by Email
Facebook
Instagram