Меѓународна конференција за општествен и технолошки развој – СТЕД 2020

На 9ти и 10ти октомври 2020 година се одржа IX Меѓународна конференција за општествен и технолошки развој – СТЕД 2020 во Требиње, Босна и Херцеговина.

Организатор на конференцијата беше ПИМ Универзитет од Бања Лука, Босна и Херцеговина, додека Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија се јавија како коорганизатори на настанот.

Follow by Email
Facebook
Instagram