Известување за неработен ден

Почитувани, 

Ве информираме дека согласно Законот за празниците („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 23 октомври 2020 година (петок) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Follow by Email
Facebook
Instagram