Одбрана на труд – Сандра Спирова

На ден 13.11.2020 година во 14:00 часот со примена на платформата Skype, кандидатот Сандра Спирова ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Follow by Email
Facebook
Instagram