Конкурс за упис во академската 2021/2022

Почитувани идни студенти,

Одлучете паметно – студирајте според европските стандарди во високото образование! 

Институтот за бизнис економија Ви нуди магистерски студии за стекнување со клучните професионални квалификации и вештини во областа на Економија за бизнис Финансиски менаџмент.  

Конкурсот за упис е во тек и може да го превземете подоле.


Follow by Email
Facebook
Instagram