Одбрана на труд – Жаклина Симеска

На ден 02.06.2021 година во 16.30 часот со примена на платформата Skype, кандидатот Жаклина Симеска ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете тука:


Follow by Email
Facebook
Instagram