Одбрана на труд – Розета Соколовска

На ден 12.07.2021 година во 17:00 часот во просториите на Приватниот научен институт за бизнис еконимија, кандидатот Симона Јаневска ќе го брани својот магистерски труд.

Целосното соопштение можете да го преземете тука.

Follow by Email
Facebook
Instagram