Контакт

ЛОКАЦИЈА

Приватен Научен Институт за Бизнис економија

  • Бул. 3-та Македонска Бригада бр.66А, прв кат
  • тел. +389 (02) 2402162 | (02) 2402 160
  • e-mail – info@ibi.edu.mk
Follow by Email
Facebook
Instagram