Конкурс за упис во академската 2020/2021!

Институтот за Бизнис Економија (ИБЕ) Ви нуди едногодишни и двегодишни постдипломски студиишто претставува одлична можност, како за студентите кои студирале додипломски студии по Болоњскиот кредит-трансфер систем, така и за останатите студенти, да се запишат на втор циклус на студии и добијат квалитетно знаење во една од двете области:

Конкурсот и условите за упис на втор циклус студии во академската 2020/2021 год. можете да ги погледнете на  следниот линк. 

Корисни информации:

Следете ги постојано објавите на веб страната и на Facebook и Instagram профилите на Институтот за бизнис економија. Следуваат поволности за кандидатите кои ќе аплицираат во текот на месец Јуни.

ИДНИ СТУДЕНТИ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Follow by Email
Facebook
Instagram