Трансфер на студии на ИБЕ

Изградете ја вашата иднина и дозволете ни да ве водиме низ светот на бизнисот! Доколку припаѓате на некоја од следниве категории, Институтот за бизнис економија (ИБЕ) ви нуди можност за трансфер на студиите: Студирате истовремено на повеќе студиски програми од различни специјалности и изучувате дополнителни курсеви Побрзо напредувате во сту [...]

Втора Интернационална недела и конфер...

Институт за бизнис економија и Факултет за бизнис економија ја организираат Втората Еразмус + меѓународна недела во Скопје, Р. Македонија од 4 до 8 мај 2020 година. Целта е да се промовира меѓународната соработка и да се создаде основа за понатамошно воспоставување на партнерства помеѓу институциите учеснички кои доаѓаат од различни земји. О [...]

Обука за „Промоција на женското претп...

Ве покануваме да земете учество во обуката на тема „Промоција и Поттикнување на Женско Претприемништво” која ќе се спроведе на 23 декември 2019 год. со почеток во 10.00 часот, во просториите на Фондацијата Ново образование за бизнис во Скопје. Обуката е со цел да се промовира претприемништвото кај жените како популација која со својот голем [...]