Известување за неработни денови

Ве информираме дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 26 април, 29 април и 01 мај 2019 година  се неработни денови. ИБЕ нема да работи и на 30 април 2019 година (вторник), односно ќе започне со работа на 02 мај 2019 година (четврток).

Успешно организирана првата меѓународ...

На 12ти април, 2019-та година, во просториите на Институтот за бизнис економија (ИБЕ) и Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) беше организирана првата меѓународна конференција за одржлив развој во бизнисот и економијата, во рамки на првата меѓународна Еразмус+ недела која се одржа од 8 до 12 април. На конференцијата беа пријавени 20 автори н [...]

Организирана првата Меѓународна Еразм...

Во периодот од 8-ми до 12-ти април, 2019-та година, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за бизнис економија (ИБЕ) ја организираа првата Меѓународна Еразмус+ недела. Настанот траеше 5 дена, и на истиот учествуваа 34 учесници од 20 универзитети од 7 различни европски земји (Германија, Литванија, Полска, Турција, Романија, Хрватск [...]