Свечена промоција на дипломирани студ...

На 14.02.2020-та година (петок) беше одржана свечената промоција на дипломирани студенти на Факултетот и Институтот за бизнис економија. Целосната галерија на фотографии можете да ја погледнете на следниот линк.  

Продолжување на рокот за Втората меѓу...

Институтот за бизнис економија и Факултетот за бизнис економија ја организираат Втората Еразмус + меѓународна недела во Скопје, Р. Македонија од 4 до 8 мај 2020 година. Заради големиот интерес, рокот за учество на меѓународната недела и конференција е продолжен до 29-ти февруари. Целта на двата настани е да се промовира меѓународната соработ [...]

Конкурс за Еразмус+ мобилност за када...

Согласно Erasmus + Повелбата за Високо Образование (Erasmus Charter for Higher Education) за периодот 2014-2020 година и склучените меѓуинституционални Еразмус договори, Институтот за бизнис економија објавува Kонкурс за мобилност на наставен и ненаставен (административен) кадарво рамките на Еразмус + програмата, во летниот семестар во академ [...]
Follow by Email
Facebook
Instagram