ИБЕ и ФБЕ како ко-организатори на Прв...

Институтот за бизнис економија (ИБЕ) и Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) се ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција “Можности и предизвици на студентската мобилност“, која ќе се одржи на 10-ти октомври, 2019-та година во Софија, Бугарија. Организатор на конференцијата е Меѓународната бизнис школа од Ботевград, Бугари [...]

Известување за неработен ден

Почитувани, Ве информираме дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 14 јуни 2019 година  (петок) е неработен ден.

Известување за неработен ден

Почитувани, Ве информираме дека согласно со Законот за празниците („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 04 јуни 2019 година  (вторник),  Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.