Вести

Одбрана на труд – Ивана Манчева

На ден 27.05.2022 година во 11 часот во просториите на Приватниот научен институт за бизнис економија Скопје, кандидатот Ивана Манчева ќе го брани својот магистерски труд. Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.

Трета меѓународна Еразмус + недела на...

Институтот за бизнис економија и Факултетот за бизнис економија ја организираат Третата Еразмус + меѓународна недела во Скопје во периодот 11-15 Април, 2022 година. Целта на меѓународната недела е промовирање на меѓународна соработка меѓу високо-образовните институции преку зајакнување на постоечките и воспоставување на нови партнерства и мож [...]

Неработни Денови

Почитувани,   Ве информираме дека Институтот за бизнис економија нема да работи во период од 31.12.2021 до 07.01.2022 година поради новогодишните и божиќните празници. Институтот почнува со работа на 10.01.2022 година (понеделник).   Со почит, Институт за бизнис економија