Неработни Денови

Почитувани,

 

Ве информираме дека Институтот за бизнис економија нема да работи во период од 31.12.2021 до 07.01.2022 година поради новогодишните и божиќните празници. Институтот почнува со работа на 10.01.2022 година (понеделник).

 

Со почит,

Институт за бизнис економија